• Placeholder
    Passion for Linen is overtuigd van de unieke eigenschappen van linnen

    VOOR EEN BEWEZEN BETERE NACHTRUST

    ONTDEK NU
    Placeholder
Placeholder

Passion for Linen is overtuigd van de unieke eigenschappen van linnen.

 

Slapen met linnen is uniek

De uitstraling van linnen beddengoed is niet te evenaren met andere materialen en bovendien zorgt slapen onder linnen beddengoed ook nog eens voor een bewezen betere nachtrust en slaapcomfort.
De ecologische en antibacteriële eigenschappen van linnen dekbedden en linnen lakens reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. Linnen beddengoed wordt zelfs geadviseerd voor mensen met allergien.
 
Puur Linnen heeft een collectie samengesteld met de mooiste linnen dekbedovertrekken en linnen lakens die in Europa verwerkt worden. Het merk Libeco en Decopur hebben zelfs het 'Master of linnen' label, wat garant staat voor de herkomst van vlas dat strikt verbouwd en verwerkt is in Europa. De kwaliteit van onze gehele collectie voldoet aan strikte criteria.

lees meer hier

Wasadvies

Puur Linnen adviseert haar klanten om linnen dekbedovertrekken en overig linnen beddengoed die volledig van linnen gemaakt zijn op maximaal 60 graden in de wasmachine te wassen. Verder adviseren wij om de wasmachine niet te overladen omdat dit ervoor kan zorgen dat de vezels afbreken. Het beste kunt u vervolgens het linnen beddengoed in de openlucht laten drogen en de laatste 10 minuten in een droogtrommel drogen om weer het zachte gevoel te krijgen. Geeft u er de voorkeur aan om het linnen beddengoed te drogen in de droogtrommel dan adviseren wij u om het apart van andere was te drogen op middelmatige temperatuur.

lees meer hier