• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HEEFT U HULP NODIG?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ons bereiken via:

CONTACTFORMULIER

Betaalmethoden

Onze online betaalmogelijkheden worden op afterpay na verzorgd door Buckaroo . Buckaroo is gespecialiseerd in het veilig afhandelen van betalingen via internet. Er wordt gebruik gemaakt van een platform waarin u veilig uw betaling, via een ssl (beveiligde) verbinding, kunt afhandelen.

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbanking bij ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Triodos Bank of Knab dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de internetbetaalomgeving van uw eigen bank.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.ideal.nl.

CREDITCARD (VISA/MASTERCARD)
U kunt uw bestelling ook betalen met Creditcard (Visa/Mastercard). Deze betalingen worden uitgevoerd door Payment Provider Buckaroo en zijn 100% veilig. 

OVERSCHRIJVING PER BANK
U kunt er tevens voor kiezen om het bedrag naar ons over te maken. Uw bestelling zal worden verzonden zodra het juiste bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Onze bankgegevens zijn: ABNAMRO nummer 445157437 / Iban no: NL80ABNA0445157437.

AFTERPAY
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay voor bestellingen vanaf 50 euro. AfterPay voert voor Puur Linnen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Benkempers.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 350.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.00.
De servicekosten voor het gebruik van Afterpay zijn 0,95 per bestelling.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk Puur Linnen het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Paypal
PayPal is een betaalsysteem voor betalingen via internet. Om PayPal te kunnen gebruiken heeft u een e-mailadres nodig. Met het e-mailadres maakt u op de website een PayPal-account aan en hiermee een PayPal-rekening. Vanaf een bankrekening of creditcard kunt u geld zetten op de PayPal-rekening. U kunt gebruik van de website van paypal www.paypal.com maar u kunt ook geld overmaken en ontvangen via de PayPal-app.

Verder bieden wij onze klanten uit Belgie Mister cash aan en onze Duitse klanten Sofort Banking.